pembe fasulye fasulye fasulye için ürünler (395)

Gıda ürünleri toptan satış

Gıda ürünleri toptan satış

Comptoirs de Normandie, adil ticaret ve otantik, ekolojik ürünlerin tanıtımı konusunda kendini adamış bir şirkettir. Normandiya'da bulunan şirketimiz, uluslararası ticaretteki benzersiz yaklaşımıyla öne çıkmakta, %100 yelkenli deniz taşımacılığı seçerek karbon ayak izimizi azaltmakta ve çevre dostu uygulamaları desteklemektedir. Yerel ve uluslararası üreticilerle doğrudan çalışıyoruz ve Kolombiya kahvesi, Portekiz'den organik zeytinyağı, Kolombiya panela ve daha fazlası gibi olağanüstü ürünler sunuyoruz. Her ürün, üstün kalitesi ve sorumlu kaynağı için titizlikle seçilmekte, eşsiz tatlar sunarken toprağa ve tarımsal geleneklere saygı göstermektedir.
Origine Pure %100 Venezuela

Origine Pure %100 Venezuela

Rio Caribe Superior kakao, kakao ağaçlarının diğer bitkilerle birlikte yetiştirildiği agroforestry sisteminde yetişir. Bu tarım sistemi, biyolojik çeşitliliği teşvik eder ve kalan ormanları ve Península de Paria ulusal parkını koruyan bir tampon bölge oluşturur. Kakao yetiştirmek, doğal çevreyi korumaya yardımcı olurken çiftçilere gelir elde etme fırsatı sunar. Venezuela Rio Caribe Superior, Trinitario ve Criollo çeşitlerinden gelmektedir. Fasulyeler düşük asiditeye sahiptir ve tatlı, fındıksı ve çiçeksi ipuçlarıyla yoğun ve güçlü bir çikolata gövdesine sahiptir. Hasat ve sonrası süreçte protokollerin tutarlı bir şekilde uygulanması, 'üstün' olarak etiketlenen olağanüstü bir kalite sağlar. Manuel toplama işleminden sonra, çiftçiler ıslak fasulyeleri merkezi bir fermantasyon birimine getirirler; burada, sıcaklığa bağlı olarak kontrollü döndürme ile 6 veya 7 gün boyunca ahşap kutularda fermente edilirler. Menşei: Venezuela Bölge: Arismendi – Sucre eyaleti Çeşit: Criollo ve Trinitario İpuçları: fındıksı, tatlı, çiçeksi SKU: 5430002193229 SADE ÇİKOLATA: %100 kakao fasulyesi Enerji: 550Kcal, 2300kJ Toplam yağ: 52g Doymuş yağ: 31g Karbonhidratlar: 5g Şeker: 0g Protein: 15g Tuz: 0g
Komor Vanilyası Kökeni

Komor Vanilyası Kökeni

Komorlar, Mayotte ve Fransa'nın bağımsız üç adasından oluşan dört adadan oluşmaktadır ve Komorlar Birliği'ni (Büyük Komor, Anjouan ve Moheli) oluşturur. Büyük Komor, volkanik bir adadır. Adada ciddi bir su sıkıntısı yaşanmaktadır; volkanik kayalar suyu tutmaz ve çok az su kaynağı vardır. Ana ekonomik kaynak, vanilya yetiştiriciliğidir. 1930'ların öncesinde Komorlar'a tanıtılan vanilya, dört adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunlaşma" öncesinde tam olarak toplanır. Köken: Komorlar Bölge: Büyük Komor Çeşit: Planifolia İpuçları: Bitkisel, çiçeksi, tarhun SKU: 5430002193137 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g
Origine Koyu 70% Kolombiya

Origine Koyu 70% Kolombiya

Kolombiya, zengin biyolojik çeşitliliği ve dünya için önemli bir karbon yutağı olan güzel Amazon ve Orinoko yağmur ormanları ile tanınmaktadır. Ne yazık ki, yasadışı ağaç kesimi, madencilik ve araziyi sığır yetiştiriciliğine dönüştürme, Kolombiya'nın yerli ormanlarını tehdit etmektedir. Birçok orman alanı, kokain üretimi için temizlenmiştir. Hükümet, kokain çiftçilerini palm yağı veya kakao üretimine geçmeye teşvik etmektedir. Biyolojik çeşitlilik açısından kakao, kesinlikle tercih edilen seçenektir; çünkü palm yağı monokültürde yetişirken, kakao ağaçları diğer ağaçlar ve bitkilerle birlikte ekilmektedir. Kolombiya'da yetiştirilen tahmini 25.000 hektar kakao, daha önce yasadışı ürünler için kullanılıyordu ve bu sayı artmaktadır. Bu, gezegen için, çiftçiler için ve Kolombiya'daki ve yurtdışındaki çikolata severler için iyi bir haber, çünkü Kolombiya'dan daha fazla kaliteli kakao mevcut olacak. Menşei: Kolombiya Bölge: Tumaco Çeşit: Trinitario İpuçları: Krema, Baharatlar, Fındıksı SKU: 5430002193298 Enerji: 451Kcal, 1887kJ Toplam yağ: 39,6g Doymuş yağ: 24,4g Karbonhidratlar: 28,7g Şeker alkolleri: 17,6g ° Protein: 12,5g Tuz: 0g
Uganda Vanilyası Kökeni

Uganda Vanilyası Kökeni

Komorlar, Fransa'nın bağımsız üç adası ve Mayotte'dan oluşmaktadır ve Komorlar Birliği'ni oluşturur (Büyük Komor, Anjouan ve Moheli). Büyük Komor volkanik bir adadır. Adada ciddi bir su sıkıntısı yaşanmaktadır; volkanik kayalar suyu tutmaz ve çok az su kaynağı vardır. Ana ekonomik kaynak, vanilya yetiştiriciliğidir. 1930'ların öncesinde Komorlar'a tanıtılan vanilya, dört adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunluk" derecesine tam olarak ulaşmadan, tek tek toplanır. ŞEKERLİLER İLE ÇİKOLATA kakao çekirdekleri, kakao yağı, tatlandırıcılar inositol, eritritol, riboz, kolajen, oktanoik asit (hindistan cevizi mct), vanilya kapsülleri (yüzde 1), tatlandırıcı thaumatinin (katemfe meyvesi). En az yüzde 60 kakao bileşeni içerir. Menşei: Uganda Bölge: Kongo sınırı tarafı Çeşit: Planifolia İpuçları: Deri, Kırmızı Meyveler, Karamel SKU: 5430002193076 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g